Search

Over Ons

WIE WE ZIJN

Innovatieve luchttechnische oplossingen

HVS biedt innovatieve oplossingen op het gebied van luchttoevoersystemen en luchttechnische componenten aan onder andere ziekenhuizen, laboratoria, cleanrooms en utiliteitsgebouwen.

Met deze oplossingen realiseren wij samen met onze klanten en partners veilige en comfortabele binnen omgevingen die energie-efficiënt zijn en daarmee voldoen aan duurzame principes.

Naast het leveren, installeren en onderhouden van onze luchttechnische oplossingen assisteren wij eindgebruikers, adviseurs en installatiebedrijven bij het ontwerpen van HVAC, waarbij de nadruk ligt op veiligheid, duurzaamheid en comfort.

Lees ons Algemene voorwaarden.

ventilatiesysteem patiënten isolatiekamers

Gezien onze brede range aan producten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van verdere informatie.

WIE WE ZIJN

Als officieel partner van de Halton Group vertegenwoordigen wij Halton in Nederland.

Halton, opgericht in 1969, is een familiebedrijf en wereldwijd technologieleider in binnenlucht oplossingen voor veeleisende ruimtes. Op dit moment is Halton aanwezig in meer dan 35 landen over de hele wereld met meer dan 1.850 werknemers en productie-eenheden in negen landen: Finland, Frankrijk, Duitsland, het VK, de VS, Canada, China, Maleisië en Brazilië, en R&D-eenheden in acht daarvan. 

De misse van Halton, als wereldwijd technologieleider in binnenlucht oplossingen voor veeleisende ruimtes, is het welzijn van mensen in deze omgevingen mogelijk te maken. Halton ontwerpt, produceert en levert oplossingen voor het binnenklimaat voor; Commerciële en openbare gebouwen, Gezondheidszorginstellingen, Cleanrooms en laboratoria, Professionele keukens en restaurants, Energieproductie en zware industrie, Marineschepen.