Search

Ventilatiesystemen voor patiëntenkamers

ventilatiesysteem voor patiëntenkamer ziekenhuis

Ventilatiesystemen voor patiëntenkamers

Hoe creëer je een omgeving voor patiënten die goed thermisch comfort biedt, stil is en zich aanpast aan de wisselende warmtebelasting van de kamer? 

De Halton Vita Patient-oplossing is een uniek ventilatiesysteem speciaal ontworpen voor patiëntenkamers, met een focus op de ondersteuning van het genezingsproces. 

De Halton Vita Patient-oplossing combineert ventilatie, verwarming en koeling. Het zorgt voor optimale kameromstandigheden en een stabiele thermische omgeving voor het comfort van de patiënt. Maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat zorgpersoneel beschermt wordt tegen de door de patiënt uitgeademde bacteriën.

Deze Halton ventilatiesystemen voor patiëntenkamers bieden ventilatie op vraag!

Optimale hygiëne

De Halton Vita Patient-oplossing komt in twee verschillende panelen, een paneel voor warme lucht en een paneel voor koele lucht. Beide panelen hebben een glad oppervlak en zijn geverfd met antibacteriële verf. Ze zijn daardoor zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Speciale luchtstroom

De toevoerluchtstroom van de Halton Vita Patient is ontworpen om een luchtstroompatroon te genereren dat voorkomt dat de door de patiënt uitgeademde bacteriën in de ademhalingszone van het zorgpersoneel terechtkomen.

Gebruiksvriendelijk

Zorgpersoneel kan met het Halton Vita ventilatiesysteem voor patiëntenkamers eenvoudig de instellingen van de kameromgeving aanpassen aan de behoeften van de patiënt en veranderende belastingsomstandigheden, bijvoorbeeld om de hoeveelheid frisse lucht te vergroten tijdens verpleegsituaties en bezoekuren.

ventilatiesystemen voor patiëntenkamers

Producten

Verdeler voor luchtbehandelingskasten

Halton Vita VHH HEPA rooster

HEPA diffuser

Halton Vita VHR HEPA rooster (Blue LED)

Halton Vita VHT HEPA rooster

Halton Vita VRA ruimtecontroller

gekoelde lucht in patiëntenkamer ziekenhuis kliniek

Halton Vita Patient Rex VPR inductie unit

Koeling, verwarming en ventilatie in patiëntenkamer

Halton Vita Patient VPA stralingspaneel

Halton PRA – Inregel- en meetmodule

demper voor luchttoevoer

Halton MUC regelklep