Search

Ventilatiesystemen voor operatiekamers

Ventilatiesystemen voor operatiekamers

Ventilatiesysteem voor operatiekamers

De Vita OR-oplossingen van Halton bieden een volledige reeks ventilatiesystemen voor de luchtzuiverheid en het beheer van de thermische omgeving van operatiekamers, die allemaal aan de hoogste normen voldoen.

Deze veilige en energiezuinige ventilatiesystemen omvatten alle noodzakelijke elementen voor gegarandeerde prestaties, zoals HEPA gefilterde luchttoevoersystemen en luchtbehandelingsunits voor recirculatie

De ventilatieoplossing voor operatiekamers creëert een ultraschone omgeving in de hele OK-ruimte. De hoeveelheid lucht is gebaseerd op het aantal personen en het type kleding. Bekijk hieronder de systeem componenten en andere producten voor operatiekamers.

Flexibiliteit voor medische technologie

Een ultraschone OK-omgeving zorgt ervoor dat de opstelling van medische instrumenten in de operatiekamer flexibel en eenvoudig aanpasbaar is. Ook het toevoegen van nieuwe medische apparatuur vormt niet langer een belemmering.

Ultraschone lucht in de gehele operatiekamer

De Halton Vita OK-ventilatie systemen zijn ontworpen om een ultraschone werkomgeving te bieden voor operaties met een hoog risico. De luchtstroom voor elke operatiekamer wordt ontworpen op basis van de maximale microbiële belasting, bijv. maximaal aantal personen en de kwaliteit van de kleding dat in de ruimte wordt gebruikt.

Comfort van medisch personeel

Doordat het Halton ventilatiesysteem schone lucht levert op een groter oppervlak dan traditionele ventilatiesystemen voor operatiekamers krijgen zorgmedewerkers meer bewegingsvrijheid. Daarnaast garandeert dit professionele ventilatiesysteem een laag geluidsniveau en minder tochtklachten wat extra comfort biedt aan patiënt en operatieteam.

Alle voordelen voor operatiekamers

Halton’s Vita OR Space zorgt voor ultra schone lucht in de gehele operatiekamer of opdekruimte. Dit biedt een schat aan voordelen

Ventilatiesystemen voor operatiekamers

Operatiekamers

ultraschone lucht in operatiekamer

Halton Vita OR Space

gas- en rookafzuiging

Halton Vita VEX gas- en rookafzuiging