Search

Ventilatiesysteem voor laboratorium en cleanroom

ventilatiesysteem cleanroom

Ventilatiesystemen voor laboratorium en cleanroom

Cleanrooms en laboratoria zijn ruimten waarbij veiligheid en reinheid cruciaal zijn voor de processen en voor de medewerkers. De medewerkers moeten erop kunnen vertrouwen dat de condities in een cleanroom stabiel en betrouwbaar zijn. 

De Halton Vita Cleanroom oplossing zorgt voor het hoogste niveau van reinheid, luchtstroombeheer, luchtverspreiding in de ruimte en stabiliteit van de omgevingsomstandigheden. 

Halton waarborgt de luchtkwaliteit op de werkplek en controleert en bewaakt schone en veilige omstandigheden voor professionals in cleanroom- en laboratoriumomgevingen.

Maximale veiligheid

De Halton oplossing bevat een monitoringsysteem dat zorgt voor de opvolging, registratie en rapportage van operationele omstandigheden. Toegang tot informatie uit dit monitoringsystemen helpt om snel op eventuele wijzigingen te reageren. Dit verhoogt het veiligheidsniveau.

Comfort zonder consessies

Halton kan het luchtstroompatroon aanpassen, zodat er een comfortabele en veilige werkomgevingen ontstaat, afhankelijk van de procesbehoeften. Een tochtvrije en temperatuurgecontroleerde omgeving houdt rekening met het hele proces.

Betrouwbare componenten

De Halton oplossing levert betrouwbare, hygiënische en reinigbare systeemcomponenten. Halton Vita HEPA-diffusors zijn voorzien van antibacteriële verf en zijn gemakkelijk schoon te maken, te valideren en te onderhouden.

Ventilatiesystemen voor laboratorium en cleanroom

Producten

Verdeler voor luchtbehandelingskasten

Halton Vita VHH HEPA rooster

HEPA diffuser

Halton Vita VHR HEPA rooster (Blue LED)

Halton Vita VHT HEPA rooster

Halton Vita HTP touch panel

Halton MSD airflow measurement unit

Halton MSS static pressure measurement unit

Halton PTS airflow management damper

Halton RMC airflow management damper

Halton VMS Ventilatie Management Systeem

Halton Vita VSG rooster

Halton Vita VSC schacht

Halton Vita VRA ruimtecontroller

Halton PRA – Inregel- en meetmodule

reguleer de luchttoevoer van ventilatiesysteem

Halton MOC regelklep