Search

Mobiele ventilatieoplossingen voor OK en cleanrooms

tijdelijke ventilatie voor operatiekamer

Mobiele ventilatiesystemen

Wij bieden de oplossingen die de hygiëne van uw activiteiten verbeteren door ultra clean lucht te leveren aan de meest kritische zones waar dat nodig is, te weten het wondgebied en de operatietafel.

De Halton Vita Cell oplossingen vullen bestaande ventilatiesystemen aan of kunnen op een kostenefficiënte manier ingezet worden als een standalone alternatief in ambulante en poliklinische behandelingen. 

De ultrazuivere luchtstroom van een HEPA-filtersysteem vermindert het niveau van bacteriedragende deeltjes en verlaagt het risico op infecties in de lucht. 

Twee modellen

De Halton Vita Cell oplossingen komen in twee modellen, namelijk de Halton Vita Cell Patient en Halton Vita Cell Instrument.

De Halton Vita Cell Patient levert een constante en stabiele luchtstroom rechtstreeks naar het operatiegebied, waardoor besmetting via de lucht in het operatiegebied wordt voorkomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een voorfilter en H14 HEPA-filter. 

De Halton Vita Cell Instrument levert ultra clean lucht via een laminasor, waardoor een stabiele, horizontale, turbulentiearme en gerichte luchtstroom over de instrumententafel wordt gevoerd. Het ontwerp van Halton Vita Cell Instrument maakt integratie met alle gangbare instrumententafels mogelijk.

Ultra clean lucht

Met de Halton Vita Cell oplossing kan eenvoudig daar waar nodig ultrazuivere lucht aanbieden op plekken waar verbeterde luchtomstandigheden vereist zijn. Het is een efficiënte upgrade van de bestaande ventilatiesystemen of dient als een op zichzelf staand alternatief.

Minder risico op infectie

Ultraschone lucht uit mobiele ventilatiesystemen met HEPA-filter vermindert het aantal bacteriedragende deeltjes en verlaagt het risico op infecties via de lucht.

Gebruiksvriendelijk

De mobiele ventilatiesystemen van Halton zijn eenvoudig op te zetten, af te stellen en te verplaatsen. Het intuïtieve gebruikerspaneel of touch screen begeleidt de gebruiker door het systeem. Daarnaast zijn systemen eenvoudig te reinigen.

mobiele ventilatiesystemen

Producten

Vita Cell Room Unit mobiele ventilatiesystemen

Vita Cell Room Unit

Vita OR Cell unit